top of page

Hvordan vi jobber

 Vi tilbyr en rekke tjenester, alt etter hva behovene til bedriften deres er. Vi setter oss nøye inn i bedriftens historie, nåværende situasjon og fremtidige mål. Ut i fra dette setter vi opp en skreddersydd markedsføringsplan.

For å gjøre det enklest mulig for dere tilbyr vi fulle pakker. Det vil si at vi tar hånd om hele prosessen fra start til slutt, uten at dere trenger å gjøre annet enn å se kundene komme og fortjenesten øke . 

I Nordic Relations tror vi på vinn-vinn situasjoner, derfor har vi en garanti: blir dere ikke fornøyde med arbeidet vårt får dere alle pengene tilbake.

Organisk vekst

Organisk vekst på sosiale medier er vekst uten å ta bruk av betalte promosjoner. Dette er den formen for markedsføring som skaper de mest lojale kundene og den sterkeste merkevaren.

Her jobber vi kreativt for å fange interessen og skape engasjement blant de som ser innleggene. Hvis dere ikke har passende bilder eller videoer bestiller vi inn en fotograf, deretter redigerer og planlegger vi innleggene med en strategi som grunnlag. 

SoMe-reklamer

Reklamer på sosiale medier er en utrolig effektiv og rask metode for å øke både antall kunder og å styrke sin online tilstedeværelse. Her lager vi reklamer som ser profesjonelle ut uten at de er så stereotypiske at folk blar rett forbi. Dette er også en super måte å nå ut til veldig spesifikke målgrupper på, da blant annet Facebook reklamer lar deg bestemme alt fra alder til interesser på målgruppen.

Front-end nettsidebygging

Vi hjelper dere med å bygge en nettside som både er funksjonell og orienterbar, og som passer deres merkevare. Vi hjelper med det visuelle utseende, for at nettsiden skal være så interessant som mulig, i tillegg til at vi designer nettsiden slik at flest mulig får lyst til kjøpe produktene deres. Dette gjør vi gjennom blant annet strategisk plasserte knapper og psykologisk overbevisende tekster og blogg-innlegg.

SEO og google ads

SEO står for "Search engine opimization", og handler om å få nettsiden sin til å rangere så høyt oppe på google resultatene som mulig. Vi hjelper dere med å få på plass alt det grunnleggende med SEO, i tillegg til å opprettholde posisjonen ved å blant annet poste blogger.

Google ads er betalte reklamer for å komme høyest opp på søkeresultatene, dette er ikke fult så effektiv som SEO, da mange blar forbi de første reklamene, men det er en rask måte å øke synligheten sin på. Dette er gjerne noe vi bruker i kombinasjon med SEO-utvikling.

Merkevare-bygging

Det å ha en sterk merkevare er det viktigste en bedrift kan gjøre dersom den avhenger av noe som helst annet enn impulskjøp. En god merkevare setter seg i hukommelsen, og vekker bestemte, sterke følelser. 

Vi hjelper dere med både å lage en langsiktig merkevare-strategi og gjennomføring av prosessen. Da utvikler vi både nettside og alt av sosiale medier samtidig, for å holde en konsistent merkevare.

Salgs trakt

Salgs trakten er et bilde på salgsprosessen. Første skape bevissthet, så vekke interesse, komme med tilbudet, kundens betraktning og til slutt salget. Vi tar hånd om hele denne prosessen, slik at dere kan fokusere på å ta imot alle de nye kundene, og sørger for at de får den beste behandlingen og den beste produktet dere kan tilby.

bottom of page